Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

In Honorem Viorel Ros

Studii de drept privat si public
ISBN/ISSN: 978-606-27-1726-1
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 120,00 RON
84,00 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Domnul presedinte, domnul avocat, domnul profesor Viorel Ros a format sau indrumat sute de tineri juristi. Unii dintre ei i-au devenit discipoli la catedra, altii colaboratori in activitatea editoriala, altii parteneri in cabinetul de avocatura. Cu un spirit patrunzator si intransigent, dar in acelasi timp bun si sensibil, cu o vasta cultura generala si o aproape nelimitata capacitate de munca, departe de a-i strivi cu personalitatea domniei sale, a stiut, dimpotriva, sa le dea aripi.

O dovada a respectului si a pretuirii de care se bucura domnul Viorel Ros printre teoreticienii si practicienii dreptului este si numarul impresionant de contributii care alcatuiesc acest volum omagial, volum menit sa marcheze implinirea unei varste de aur intr-o viata dedicata dreptului si dreptatii.

De fapt, nu in sine numarul autorilor este relevant (47), ci mai cu seama faptul ca cei care au raspuns acestei laudabile initiative de a lansa un volum omagial dedicat domnului Viorel Ros apartin unor generatii diferite, se dedica unor profesii diferite, sunt specialisti in domenii diferite ale dreptului, au pe alocuri opinii diferite. Ceea ce au cu totii in comun, in afara de pasiunea pentru stiinta dreptului, este pretuirea fata de profesionistul si OMUL Viorel Ros.

Octavia Spineanu-Matei

Detalii tehnice
Data Aparitiei22 feb. 2021
Categorie generalaVariae
Numar pagini632
Tip coperta165x235 mm, Carte cartonata
Alti clienti au cumparat si
-30%
NOU
In honorem Flavius Antoniu Baias. Aparenta in drept

In honorem Flavius Antoniu Baias. Aparenta in drept

The appearance in law. L’apparence en droit
300,00 RON 210,00 RON