Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept civil. Persoanele. Manual de seminar

ISBN/ISSN: 978-606-39-0762-3
37,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Manualul de seminar se adreseaza studentilor care parcurg pentru prima oara disciplina Drept civil. Persoanele si reprezinta un instrument util de lucru pentru pregatirea seminarelor. Totodata, manualul de seminar, structurat in 11 capitole, ofera studentilor teme de discutie si analiza pe baza problemelor teoretice si practice expuse la curs.

La inceputul fiecarui capitol sunt prezentate, in extras, normele legale cuprinse in Codul civil, care reglementeaza statutul general si de drept comun al subiectelor de drept civil, persoane fizice si persoane juridice.

De asemenea, pentru a facilita intelegerea si insusirea normelor de drept civil in materia persoanelor, fiecare capitol contine cate o serie de intrebari de verificare a cunostintelor, ce au scopul de a fixa notiunile de drept abordate la curs, un numar de teste tip grila ce au rostul de a inlesni procesul de invatare si intelegere a informatiilor, precum si spete solutionate de instantele de judecata, ce urmeaza a fi analizate si discutate cu studentii in cadrul dezbaterilor de la seminar.

La finalul fiecarui capitol, in cadrul sectiunii „Bibliografie selectiva”, sunt recomandate studentilor cele mai semnificative lucrari stiintifice elaborate si publicate in Romania (tratate, cursuri si monografii) in aceasta materie.

Detalii tehnice
Data aparitiei04 feb. 2021
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini220
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata
Alti clienti au cumparat si