Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Concurenta in dreptul intern si european

ISBN/ISSN: 978-606-522-543-5
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 51,10 RON
45,99 RON
Disponibilitate: IN STOC
Lucrarea de fata constituie o cercetare cuprinzatoare si aprofundata a regulilor de drept care guverneaza domeniul concurentei in plan intern si european, astfel cum au fost consacrate prin ultimele reglementari in materie (O.U.G. nr. 75/2010 privind modificarea si completarea Legii concurentei nr. 21/1996, ordonanta aprobata relativ recent prin Legea nr. 149/2011).

Sunt prezentate notiunea, felurile si domeniile de aplicare ale regulilor de concurenta. Autorul abordeaza problemele concurentei la nivel macroeconomic, analizand principalii factori destabilizatori, concentrarile economice si practicile anticoncurentiale. O atentie deosebita este acordata controlului ajutoarelor de stat si activitatilor economice sub monopol de stat.

Aceasta monografie este utila tuturor actorilor implicati in viata economica, intreprinderilor care concureaza intre ele pe piata romaneasca si consumatorilor, destinatarii finali ai bunurilor si serviciilor oferite de acestea, dar si organelor statului care aplica legislatia concurentei.
Detalii tehnice
Data Aparitiei30 aug. 2011
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini432
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Dreptul concurentei Ghid practic
Indisponibila
Imagine Abuzul de pozitie dominanta

Abuzul de pozitie dominanta

Evolutii si perspective in dreptul european si national al concurentei
49,90 RON 44,91 RON
DE ACELASI AUTOR - Giorgiu Coman
DIN ACEEASI CATEGORIE - Dreptul afacerilor
NOU
Dreptul relatiilor dintre profesionisti si consumatori autor Juanita Goicovic

Dreptul relatiilor dintre profesionisti si consumatori

Formarea contractelor. Obligatia de informare si de consiliere. Practici comerciale incorecte. Publicitate inselatoare. Clauze abuzive. Garantia de conformitate. Raspunderea pentru conformitatea produselor
165,00 RON 148,50 RON