Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Legislatia concurentei. Comentarii si explicatii

ISBN/ISSN: 978-606-18-0025-4
Editura: C.H. Beck
Pret de coperta: 38,90 RON
38,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Comentariile si explicatiile pe care le veti regasi in paginile lucrarii reprezinta o descriere a Legii concurentei, supusa unui proces amplu de completari si modificari in 2010 si 2011, in care autorul a fost implicat in mod direct. Modificarile si-au propus sa reformeze legislatia in domeniul concurentei in sensul alinierii cu normele in vigoare la nivelul Uniunii Europene, dar si cu luarea in considerare a obiectivelor politicii de concurenta din Romania.

Lucrarea se adreseaza tuturor celor care, in activitatea lor practica, isi pun intrebari in legatura cu aplicarea prevederilor acestei legi, precum si asupra corelatiilor necesare cu numeroasele norme secundare emise de catre Consiliul Concurentei in aplicarea legii. Comentariile isi propun sa realizeze si corelarile necesare cu indrumarile si practica jurisdictionala de la nivelul Uniunii Europene.

Pe langa comentariul Legii nr. 21/1996 veti gasi, la final, un glosar de termeni specifici dreptului concurentei, o lista a actelor normative secundare din dreptul intern si una a legislatiei europene aplicabile.

Detalii tehnice
Data aparitiei19 apr. 2012
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini288
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Valentin Mircea