Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Madalina Dinu

In prezent este avocat in Baroul Ilfov si conferentiar universitar la Catedra de Drept privat a Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti, la disciplina Drept procesual civil, precum si formator la Institutul Notarial Roman si la Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor – formare initiala, la disciplina Drept procesual civil. Din anul 2019 este arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Studii: A absolvit Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti in anul 2007 si Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti, in anul 2008, ca sefa de promotie. A urmat cursurile de master la disciplina Drept civil si Drept procesual civil, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” , precum si cursurile postuniversitare de specializare Reglementari cuprinse in Noul Cod civil si Noul Cod de procedura civila, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti. A absolvit cursurile INPPA in noiembrie 2010 si este doctor in Drept din anul 2013, teza de doctorat fiind sustinuta printr-un proiect interdisciplinar derulat de Academia Romana. In perioada mai 2014-decembrie 2015  a avut calitatea de postdoctorand in cadrul proiectului POSDRU Modernizarea legislatiei nationale in contextul uniformizarii dreptului la nivel european si implicatiile socio-politice asupra sistemului administrativ, tema proiectului de cercetare fiind Procesul civil. Judecata in prima instanta.

Publicatii: a publicat, ca autor unic sau in coautorat, mai multe articole in reviste de specialitate.
Printre ultimele carti publicate amintim: Drept procesual civil, Ed. Hamangiu, 2020; Fise de procedura civila pentru admiterea in magistratura si avocatura, (in coautorat cu Gabriela Raducan) Ed. Hamangiu (sase editii); Fise privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat (in coautorat cu Claudiu Constantin Dinu), ed. a 3-a, Ed. Hamangiu, 2019; Executarea silita in noul Cod de procedura civila. Comentariu pe articole  (in coautorat cu Roxana Stanciu), Ed. Hamangiu, 2017, 2019 (doua editii); Culegere de subiecte date la concursuri si examene cu explicatii ale variantelor de raspuns. Procedura civila, Ed. Hamangiu, 2018, 2019 (doua editii); Legislatia profesiei de avocat, Ed. Hamangiu, 2017, 2018, 2019; Enciclopedia Juridica Romana (Drept procesual civil), vol. I, Ed. Universul Juridic, 2018; Executarea silita in noul Cod de procedura civila (in coautorat cu Roxana Stanciu), Ed. Hamangiu, 2017; Procesul civil. Judecata in prima instanta, Ed. Hamangiu, 2016; Raspunderea producatorului pentru calitatea produselor alimentare, Ed. Hamangiu, 2016; Teste grile pentru concursuri si examene (in colaborare cu Gabriela Raducan, Marius Voineag, Carolina Nita si Razvan Ilie), Ed. Hamangiu (opt editii); Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice (coautor) (sase editii), Ed. Hamangiu; Legislatia asigurarilor si reasigurarilor in Romania – comentarii si explicatii (in colaborare cu Manuela Tabaras), Ed. C.H. Beck, 2010; Asigurari-culegere de practica judiciara (in colaborare cu Manuela Tabaras), Ed. C.H. Beck, 2010; Cadastru si publicitate imobiliara – culegere de practica judiciara (in colaborare cu Manuela Tabaras), Ed. C.H. Beck, 2009.

 actualizat ianuarie 2020 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Legislatia profesiei de avocat. Editia 2020 - spiralat

Editie ingrijita si adnotata de Madalina Dinu
45,00 lei 40,50 lei
NOU
Indisponibila
Legislatia profesiei de avocat. Editia 2020

Legislatia profesiei de avocat. Editia 2020

Editie ingrijita si adnotata de Madalina Dinu
35,00 lei 31,50 lei
NOU
Culegere de teste-grila  pentru admiterea in magistratura si in avocatura 2020

Culegere de teste-grila pentru admiterea in magistratura si avocatura

cu explicatii ale variantelor de raspuns
170,00 lei 153,00 lei
Indisponibila
Fise privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Editia a 3-a

Legislatia profesiei de avocat. Editia 2019

Editie ingrijita si adnotata de Madalina Dinu
33,00 lei 29,70 lei

Culegere de subiecte date la concursuri si examene. 2 Procedura civila

cu explicatii ale variantelor de raspuns
45,00 lei 40,50 lei
Indisponibila
legislatia profesiei de avocat

Legislatia profesiei de avocat. Editia a 19-a

Editie ingrijita si adnotata de Madalina Dinu si Stefan Spiridon
30,00 lei 27,00 lei
Indisponibila
Legislatia profesiei de avocat

Teste grila pentru concursuri si examene. Editia a 8-a

Licenta, admitere in magistratura, promovare in functii de executie, admitere si definitivat in avocatura
100,00 lei 90,00 lei
Indisponibila
Legislatia profesiei de avocat - Dinu, Spiridon

Legislatia profesiei de avocat

Editie ingrijita si adnotata de Madalina Dinu si Stefan Spiridon
30,00 lei 27,00 lei