Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Culegere de teste grila OEPA pentru admitere si definitivat in avocatura.

ISBN/ISSN: 978-606-27-2532-7
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 80,00 RON
68,00 RON
Disponibilitate: Pretul, numarul de pagini si data aparitiei lucrarii sunt estimative si pot suferi modificari!

Alaturi de disciplinele clasice – drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal – materia organizarii si exercitarii profesiei de avocat (pe scurt, OEPA, cum este ea de multi ani cunoscuta in randul tuturor candidatilor) face parte dintre disciplinele examenelor de admitere si definitivat in avocatura.

Aceasta Culegere de teste grila OEPA pentru admitere si definitivat in avocatura include toate grilele OEPA date la urmatoarele examene:

  • primire in profesie – avocat stagiar (perioada 2013-2024);
  • primire in profesie – avocat definitiv (perioada 2014-2024);
  • absolvire INPPA (perioada 2013-2024).

Pentru a oferi candidatilor posibilitatea de a se testa gradual, pe masura ce parcurg si asimileaza materia, grilele au fost structurate in cadrul lucrarii conform tematicii de examen. In plus, la finalul cartii, au fost alcatuite mai multe seturi de teste similare celor date la fiecare tip de examen.

Evident, principala valoare a acestei culegeri este oferita de explicatiile concepute de autori pentru toate variantele de raspuns ale fiecarei grile, atat pentru cele corecte, cat si, mai ales, pentru cele gresite. Cu ajutorul acestor explicatii, candidatii care se testeaza singuri, rezolvand grile, pot afla imediat argumentatia potrivit careia un anumit raspuns este considerat corect sau gresit.

Daca doriti sa va pregatiti corespunzator pentru examenele de admitere sau definitivat in avocatura, este necesar sa parcurgeti cu atentie Legislatia profesiei de avocat, dupa care sa rezolvati toate testele incluse in aceasta culegere, citind si explicatiile fiecarei variante de raspuns. In final, la capatul intregului proces, exista premise suficient de credibile ca veti trece cu brio examenul pentru care v-ati pregatit.

 

Detalii tehnice
Data aparitiei10 iun. 2024
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini280
Format165x235 mm
Tip copertaCarte brosata