Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice. Editia a 10-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-2555-6
Editura: Hamangiu
170,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Lucrarea Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice reprezinta un instrument destinat recapitularii notiunilor de legislatie si procedurilor notariale pentru toti cei care se pregatesc pentru examenul de definitivat ori pentru concursul de admitere in functia de notar public avand 6 ani vechime.

In cea de a zecea editie a Admiterii in notariat. Teste grila si sinteze teoretice atentia autoarelor a fost indreptata spre revizuirea si adaptarea sintezelor de Drept notarial, respectiv a grilelor din cuprinsul celor doua sectiuni, in conformitate cu modificarile legislative si potrivit cerintelor examinarii, avand un grad de dificultate mai ridicat, inspirat si din practica, tocmai pentru a spori interesul spre particularitatile institutiilor indicate in tematica.

Asemanator editiilor anterioare, s-a pastrat nota de baza a materialului, raspunsurile aferente grilelor avand indicate explicatii, iar la sfarsitul lucrarii, pentru o verificare temeinica a cunostintelor, exista teste recapitulative elaborate respectand modelul subiectelor de la examenul de admitere in notariat.

Detalii tehnice
Data aparitiei26 iun. 2024
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini688
Format165x235 mm
Tip copertaCarte brosata