Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Roxana Matefi

Studii: A absolvit studiile de licenta ale Universitatii „Transilvania” din Brasov si a urmat masteratul in Drept comunitar al afacerilor in cadrul aceleiasi universitati. Din 2011, este doctor in drept al Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti, cu lucrarea Statutul juridic al profesiei de avocat, sub coordonarea prof. univ. dr. Alexandru Ticlea. A urmat multiple specializari si documentari, printre care amintim: Universidad de Zaragoza, Spania (2009, 2021); Universidad de Cádiz, Spania (2012); University of a Coruña, Spania (2015); Universitatea Hankuk, Seoul, Coreea de Sud (2019); Taipei University, Taiwan (2019); University of Reggio Calabria, Italia (2019); University of Sassari, Italia (2018); University of Istanbul, Turcia (2022), Barcelona (2022).

Activitate profesionala: Cadru universitar al Facultatii de Drept a Universitatii „Transilvania” din Brasov din anul 2006; conferentiar in cadrul aceleiasi facultati incepând cu anul 2017; prodecan cu activitatea de cercetare stiintifica si informatizare din anul 2016; coordonator al programului de studiu Drept cu frecventa; coordonator al programului Erasmus la nivelul Facultatii de Drept; membru in consiliul editorial al mai multor jurnale internationale. Avocat in cadrul Baroului Brasov din anul 2006.

Publicatii: autoare si coautoare a mai multor lucrari, printre care: Sinteze si aplicatii de drept civil. Partea generala, autor, doua editii, 2015 si 2022; Teoria actului juridic civil, Ed. Hamangiu, 2017; Evolutia statului si dreptului romanesc, 2015, in coautorat cu prof. univ. dr. Cristinel Murzea; Drept civil. Partea generala. Persoanele, Ed. Hamangiu, 2012, in coautorat cu prof. univ. dr. Titus Prescure; autoare si coautoare a numeroase studii si articole publicate in reviste si volume colective.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina