Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Oana-Elena Buzincu

Studii. Facultatea de Drept, Specializarea Drept, Universitatea de Vest din Timisoara (licenta in stiinte juridice, 2014); Institutul Notarial Roman (promotia 2014 2016); Studii universitare de masterat in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Drept, Specializarea Cariera judiciara (2015 2016); Doctorand in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Scoala Doctorala a Facultatii de Drept (2019).

Activitate profesionala. Notar public; notar stagiar in cadrul Biroului Individual Notarial Adina Renate Motica (2015 2016). Numeroase stagii de practica, in cadrul sectiei penale a Tribunalului Timis si al Parchetului militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara, Biroului Individual Notarial Adina Renate Motica, Avocatului Poporului – Timisoara, Institutului de Medicina legala – Timisoara, Judecatoriei Timisoara.

Publicatii. Autoare si coautoare la urmatoarele publicatii: Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice, Ed. Hamangiu, editiile I-VIII, 2015-2022 (coautoare); Obligatia legala de intretinere a copilului – o institutie cu incidenta in sfera dreptului civil si a celui penal - Revista de Dreptul Familiei nr. 2/2021 (coautoare); Reflexia interesului superior al minorului in acordul parental, Revista de Dreptul Familiei – Supliment 2021 (coautoare); Divortul prin acordul sotilor dintr-o perspectiva istorica, trecut-prezent, Revista de Dreptul Familiei nr. 1/2021; De la exceptional la o aparenta normalitate in lumina Deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) nr.795/2020, Studii si Cercetari Juridice Europene – Conferinta Internationala a Doctoranzilor in Drept 2021; Divortul cu notar si fara judecator in Romania si Franta, Studii si Cercetari Juridice Europene – Conferinta Internationala a Doctoranzilor in Drept 2020; Rolul acordului de vointa al sotilor la desfacerea casatoriei, Revista de Dreptul Familiei nr. 1/2020; Ipoteze speciale ce devin normalitate prin repetabilitatea lor in cadrul procedurii divortului pe cale notariala, Analele Universitatii de Vest din Timisoara nr. 2/2018; Paralelismul intelegerii si aplicarii dispozitiilor Legii nr. 17/2014, intre teorie si practica, Analele Universitatii de Vest din Timisoara nr. 1/2016 (coautoare).


Actualizat aprilie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina