Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Oana-Elena Buzincu

Studii. Facultatea de Drept, Specializarea Drept, Universitatea de Vest din Timisoara (licenta in stiinte juridice, 2014); Institutul Notarial Roman (promotia 2014 2016); Studii universitare de masterat in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Drept, Specializarea Cariera judiciara (2015 2016); Doctorand in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, Scoala Doctorala a Facultatii de Drept (2019).

Activitate profesionala. Notar public; notar stagiar in cadrul Biroului Individual Notarial Adina Renate Motica (2015 2016). Numeroase stagii de practica, in cadrul sectiei penale a Tribunalului Timis si al Parchetului militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara, Biroului Individual Notarial Adina Renate Motica, Avocatului Poporului – Timisoara, Institutului de Medicina legala – Timisoara, Judecatoriei Timisoara.

Publicatii. Autoare si coautoare la urmatoarele publicatii: Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice, Ed. Hamangiu, editiile I-VIII, 2015-2022 (coautoare); Obligatia legala de intretinere a copilului – o institutie cu incidenta in sfera dreptului civil si a celui penal - Revista de Dreptul Familiei nr. 2/2021 (coautoare); Reflexia interesului superior al minorului in acordul parental, Revista de Dreptul Familiei – Supliment 2021 (coautoare); Divortul prin acordul sotilor dintr-o perspectiva istorica, trecut-prezent, Revista de Dreptul Familiei nr. 1/2021; De la exceptional la o aparenta normalitate in lumina Deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) nr.795/2020, Studii si Cercetari Juridice Europene – Conferinta Internationala a Doctoranzilor in Drept 2021; Divortul cu notar si fara judecator in Romania si Franta, Studii si Cercetari Juridice Europene – Conferinta Internationala a Doctoranzilor in Drept 2020; Rolul acordului de vointa al sotilor la desfacerea casatoriei, Revista de Dreptul Familiei nr. 1/2020; Ipoteze speciale ce devin normalitate prin repetabilitatea lor in cadrul procedurii divortului pe cale notariala, Analele Universitatii de Vest din Timisoara nr. 2/2018; Paralelismul intelegerii si aplicarii dispozitiilor Legii nr. 17/2014, intre teorie si practica, Analele Universitatii de Vest din Timisoara nr. 1/2016 (coautoare).


Actualizat aprilie 2022

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Legislatie notariala
-20%
Indisponibila
Pachet Admiterea-in-notariat
Indisponibila
Admiterea in notariat, teste grila, sinteze
Indisponibila
Imagine Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice

Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice

Teste grila si sinteze teoretice
62,60 RON 56,35 RON