Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice. Editia a 6-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-1601-1
Editura: Hamangiu
130,00 lei
117,00 lei
Disponibilitate: In stoc

Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice este un proiect dedicat in primul rand celor care se pregatesc pentru examenul de admitere in profesia de notar public. In aceasta a 6-a editie, pe langa actualizarile impuse de ultimele modificari legislative in domeniu, a fost suplimentat si numarul grilelor, tocmai pentru a spori interesul spre particularitatile institutiilor indicate in tematica.

Materialul este structurat in trei parti principale care contin: fise teoretice de drept notarial pentru pregatire temeinica a concursului, teste grila in materia dreptului notarial, a dreptului civil si a dreptului procesual civil si modele recapitulative realizate dupa tiparul subiectelor de examen. Pe langa acestea, lucrarea include tematica si bibliografia examenului sau concursului privind dobandirea calitatii de notar public.

Prin modalitatea de structurare a prezentei lucrari, candidatul sau studentul va putea parcurge si asimila cu mai mare usurinta si eficienta informatiile necesare, avand in permanenta si posibilitatea verificarii acestora.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 11 aug. 2020
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 600
Format 200x240 mm
Editie a 6-a
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si

Fise de drept civil. Editia a 5-a

Partea generala. Persoanele. Familia. Drepturile reale principale. Obligatiile. Contractele. Mostenirea
250,00 lei 225,00 lei
De acelasi Autor