Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice. Editia a 7-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-1805-3
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 140,00 RON
126,00 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Reprezinta deja o traditie ca la sfarsitul unui an universitar si la inceputul verii, ce coincide cu inceputul unei noi etape pentru absolventii facultatilor de drept, sa venim in sprijinul cititorilor nostri cu o editie revizuita a Admiterii in notariat. Teste grila si sinteze teoretice.

Materialul este structurat in trei parti principale care contin: fise teoretice de drept notarial pentru o pregatire temeinica a concursului, teste grila in materia dreptului notarial, a dreptului civil si a dreptului procesual civil si modele recapitulative realizate dupa tiparul subiectelor de examen. Pe langa acestea, lucrarea include tematica si bibliografia examenului sau concursului privind dobandirea calitatii de notar public.

Odata cu aceasta noua editie, autorii au extins conceptul de admitere in notariat, gandindu-se inclusiv la cei care sustin concursul de admitere in functia de notar public si au cel putin 6 ani vechime in functii de specialitate juridica, aducand asadar in atentia cititorilor deja consacrati, precum si a noilor cititori, o noua categorie de sinteze de Drept notarial, precum si revizuirea sintezelor deja existente conform recentelor modificari ale Regulamentului de aplicare a Legii notarilor publici si activitatii notariale nr. 36/1995, din noiembrie 2020, ale Statutului Institutului Notarial Roman, ale Statutului Casei de Pensii a Notarilor Publici, ale Regulamentului de organizare si functionare al Casei de Pensii a Notarilor Publici din Romania si a altor acte normative cu incidenta in activitatea notariala. De asemenea, au adaptat grilele din cuprinsul celor doua sectiuni potrivit cerintelor examinarii, avand un grad de dificultate mai ridicat, inspirat si din practica, tocmai pentru a spori interesul spre particularitatile institutiilor indicate in tematica.

Uram spor la invatat tuturor candidatilor si mult succes la examenul de anul acesta!

Detalii tehnice
Data Aparitiei29 iun. 2021
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini600
Dimensiune200x240 mm
Editiea 7-a
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
NOU
Fise de drept civil. Editia a 6-a - Gabriel Boroi

Fise de drept civil. Editia a 6-a

Partea generala. Persoanele. Familia. Drepturile reale principale. Obligatiile. Contractele. Mostenirea
270,00 RON 243,00 RON