Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice. Editia a 9-a

ISBN/ISSN: 978-606-27-2315-6
Editura: Hamangiu
160,00 RON
Disponibilitate: IN STOC

Despre carte:
Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice reprezinta, la momentul de fata, singura lucrare juridica din Romania conceputa special pentru candidatii care se pregatesc pentru sustinerea concursului de admitere in profesia de notar public, inclusiv pentru cei care sustin concursul de admitere in functia de notar public si au cel putin 6 ani vechime in functii de specialitate juridica.
Cartea este structurata in trei parti principale care contin:
•    fise teoretice de drept notarial pentru o pregatire temeinica a concursului;
•    teste grila in materia dreptului notarial, a dreptului civil si a dreptului procesual civil;
•    modele recapitulative realizate dupa tiparul subiectelor de examen. 
Pe langa acestea, lucrarea mai include tematica si bibliografia examenului sau concursului privind dobandirea calitatii de notar public.

Despre editia a IX-a:

Pentru aceasta noua editie a cartii, autoarele au revizuit sintezele deja existente conform modificarilor aduse de intrarea in vigoare a dispozitiilor Legii nr. 140/2022 privind unele masuri de ocrotire pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale si psihosociale si modificarea si completarea unor acte normative, precum si a Legii nr. 216/2022 pentru modificarea si completarea Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa si a altor acte normative. De asemenea, au fost adaptate grilele din cuprinsul celor doua sectiuni in conformitate cu noile modificari legislative si potrivit cerintelor examinarii, avand un grad de dificultate mai ridicat, inspirat si din practica, tocmai pentru a spori interesul spre particularitatile institutiilor indicate in tematica.
Asemanator editiilor anterioare, a fost pastrata nota de baza a materialului, raspunsurile aferente grilelor avand indicate explicatii, iar la sfarsitul lucrarii, pentru o verificare temeinica a cunostintelor, exista teste recapitulative elaborate respectand modelul subiectelor de la examenul de admitere in notariat.

Editia a 8-a a acestei carti este in continuare disponibila – cu 35% reducere, vezi cartea Admiterea in notariat. Teste grila si sinteze teoretice 

Detalii tehnice
Data aparitiei23 iun. 2023
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini688
Format165x235 mm
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Fise de drept civil. Editia 2022 Gabriel Boroi

Fise de drept civil. Editia a 7-a

Partea generala. Persoanele. Familia. Drepturile reale principale. Obligatiile. Contractele. Mostenirea
370,00 RON