Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual penal. Partea generala - Conform noului Cod de procedura penala

ISBN/ISSN: 978-606-673-477-6
Pret de coperta: 35,00 RON
35,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Lucrarea Drept procesual penal. Partea generala examineaza, in lumina doctrinei procesual penale contemporane, institutiile fundamentale ale dreptului procesual roman, potrivit dispozitiilor Codului de procedura penala in vigoare, cu respectarea riguroasa si punerea in valoare atat a solutiilor stiintifice privind reglementarea juridico-penala, cat si a solutiilor confirmate de practica judiciara.

Realizata intr-o maniera stiintifica foarte clara si concisa, lucrarea Drept procesual penal tine seama de modificarile recente aduse legislatiei in domeniu, fiind imbogatita cu trimiteri bibliografice pentru cititorul dornic sa se familiarizeze si cu opiniile doctrinare.

Lucrarea Drept procesual penal. Partea generala reprezinta o analiza a dispozitiilor Codului de procedura penala, destinata studentilor facultatilor de drept, precum si celor interesati de problematica procesului penal.

sinteză utilă
Lucrare excepțională pentru studiul procedurii penale. Folositor studenților. Materie sistematizată, clară, pe înțelesul tutror.feliciări autorilor.
dr: Daraban Vasile | 03.02.2015 13:31
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (0/0)
Detalii tehnice
Data aparitiei21 oct. 2014
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini272
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat la 6 septembrie 2019

Codul penal. Codul de procedura penala. Legile de executare. Actualizat la 6 septembrie 2019

cu legea de punere in aplicare, reglementarea anterioara, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, legislatie conexa, index alfabetic
35,00 RON
DE ACELASI AUTOR - Ion Poiana