Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
Descarca oferta

Mihai Dunea

Studii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in anul 2005, contiuand la aceeasi facultate si studiile de masterat. In anul 2012 obtine titlul de Doctor in Drept, cu teza Cauzele speciale de nepedepsire si cauzele speciale de reducere a pedepsei.

Activitate profesionala. In prezent este lector universitar in cadrul Facultatii de Drept a  Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si preda Drept penal. Partea generala, Probleme speciale de drept penal, Drept penal general. Probleme speciale de teorie si practica, pecum si Drept executional general.

Publicatii. Este autor si co-autor a peste 40 de carti si articole in domeniul dreptului, dintre care amintim: Coautor al lucrarii Teste grila. Editia a VI-a. Vol. II. Drept penal - Procedura penala, sub (coord.) Mihail Udroiu, Editura Solomon, Bucuresti, 2019; coautor al lucrarii Drept penal. Parte generala. Curs teoretic in domeniul licentei (I) – Notiuni introductive. Aplicarea legii penale. Infractiunea. Extrase de practica relevanta. Materiale auxiliare de lucru, Editura Hamangiu, Bucuresti, 2017; coautor al lucrarii Noul Cod penal. Comentarii pe articole, Editura Hamangiu, Bucuresti, 2014.

actualizat mai 2020

 

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Drept penal. Partea generala. Curs teoretic in domeniul licentei (I)

● Notiuni introductive. Aplicarea legii penale. Infractiunea ● Extrase de practica relevanta ● Materiale auxiliare de lucru
150,00 RON 135,00 RON