Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept procesual civil

Autor: Madalina Dinu
ISBN/ISSN: 978-606-27-1465-9
Editura: Hamangiu
75,00 lei
67,50 lei
Disponibilitate: In stoc

Cursul Drept procesual civil isi propune sa analizeze institutii de drept procesual civil atat din punct de vedere teoretic, cat si practic.

Conceput pe structura Codului de procedura civila, pentru o facila parcurgere si intelegere a institutiilor, cursul trateaza aspectele generale privind procesul civil si dreptul procesual civil, principiile procesului civil, actiunea civila, participantii la procesul civil, competenta instantelor, actele de procedura, termenele procedurale si judecata in prima instanta. Lucrarea include extrase din deciziile Curtii Constitutionale, din deciziile pronuntate in recursurile in interesul legii, precum si din hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie Justitie in materie.

Lucrarea Drept procesual civil se adreseaza, in primul rand, studentilor, masteranzilor, fiind o lucrare utila in vederea pregatirii examenului de an si a celor de admitere in profesiile juridice, dar si practicienilor, avand in vedere prezentarea si analiza solutiilor jurisprudentiale in materie.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 21 ian. 2020
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 424
Format 165x235 mm
Format Carte brosata
Din aceeasi Categorie
NOU
Drept procesual civil. Editia a 2-a - Tabacu

Drept procesual civil. Editia a 2-a

Legislatie interna si internationala. Doctrina si jurisprudenta
75,00 lei 67,50 lei