Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat teoretic si practic de drept comercial - Volumul IV

ISBN/ISSN: 978-973-115-616-3
Editura: C.H. Beck
119,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Pentru un cetatean de rand, primul contact cu banca este impresionant. Ea ii va decide soarta, pentru ca, refuzandu-i imprumutul, ii pune in pericol supravietuirea pe planul afacerii sau pe plan familial. Maretia edificiilor bancare si aerul de mister care le inconjoara, in special asa-zisul «secret bancar» mareste si mai mult sentimentul confuz de temere si respect. Pana si presa este mai precauta in formularea de titluri senzationale.

Politicienii se straduiesc si de cele mai multe ori reusesc sa patrunda in consiliile de administratie, unde ii asteapta diurne fabuloase si poate chiar avantaje mai importante. Conturile publice ale bancilor de odinioara si de azi, auditate uneori cu precautii chirurgicale (efectul de window-dressing), sunt, pentru multa lume, la fel de accesibile ca si limba copta.  
 
 
Contrar aparentelor, in conditiile actualei crize, banca devine vulnerabila. Puternica, dar fragila, in parte si datorita interconectarii planetare.
 
 
Tratatul de drept bancar publicat in premiera nationala in anul 1993 reapare sub o noua infatisare, mult imbogatit si actualizat, in anul Marii Crize cu care se confrunta si bancile.

Detalii tehnice
Data aparitiei30 oct. 2009
Categorie generalaTratate
Numar pagini912
Tip copertaCarte cartonata
DIN ACEEASI CATEGORIE - Tratate
-20%
Marile modificari si marile ratari ale Noului Codul de procedura fiscala

Marile modificari si marile ratari ale Noului Cod de procedura fiscala. Vol. I.

Contenciosul administrativ-fiscal. Nulitatea si inexistenta actului administrativ-fiscal. Retragerea si revocarea actului administrativ-fiscal
350,00 RON 280,00 RON