Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Contractul-cadru de distributie comerciala

ISBN/ISSN: 978-973-127-325-9
29,00 lei
26,10 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata
   Aceasta lucrare, in cadrul PREMIILOR STIINTIFICE ale Uniunii Juristilor din Romania, Societatii "Titu Maiorescu" si ale revistelor "Dreptul" si "Palatul de Justitie" pe anul 2010, a obtinul PREMIUL "I. L. GEORGESCU"
  "Prezenta lucrare reprezinta o temerara incursiune in lumea practica a distributiei comerciale, un domeniu de studiu inca exotic pentru dreptul nostru. Autorul reuseste cu usurinta si exactitate sa treaca peste cele mai ingrate provocari, impunandu-se prin precizia si eleganta analizei sale.
   Cartea d-lui dr. Serban Diaconescu constituie o monografie inconturnabila pentru toti specialistii in drept privat, care deznoada cele mai importante aspecte ridicate de contractul-cadru de distributie comerciala. Astfel, intre aceste coperti veti gasi pagini dedicate atat notiunii de contract-cadru, cat si importante paragrafe consacrate problematicii ridicate de chestiuni cum sunt cele impuse de: caracterele contractului, incheierea si efectele acestui act juridic, dar si pagini care vizeaza mecanismele juridice legate de partea contractuala dezavantajata, prin care autorul a strecurat in doctrina noastra notiunea de violenta economica sau analiza abuzului de drept in materia contractului-cadru. Scrisa fluent si cu o bibliografie la zi, lucrarea este o reusita intelectuala, indispensabila oricui vrea sa inteleaga mecanismele conventionale ale distributiei comerciale in secolul al XXI-lea."
 
Prof. dr. Paul Vasilescu

Detalii tehnice
Data Aparitiei 13 mai. 2010
Categorie generala Studii si monografii
Numar Pagini 320
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
-40%
Indisponibila
Imagine Concurenta in dreptul intern si european
Indisponibila
Imagine Drepturile actionarilor

Drepturile actionarilor

editia a 3-a
84,90 lei 76,41 lei
Indisponibila
Imagine Contractul de franciza
De acelasi Autor
Indisponibila
Imagine Introducere in dreptul civil

Introducere in dreptul civil

editia a 2-a
73,50 lei 66,15 lei