Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Serban Diaconescu

Studii: Este licentiat in drept al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si Doctor in Drept cu distinctia Magna cum Laude (din 2008) al aceleiasi Universitati. A urmat mai multe stagii de perfectionare la Florenta, in Italia (in cadrul programului Leonardo da Vinci – 2002) si in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Paris II, Pantheon-Assas (in perioada 2004-2006). Este Profesor Bologna (distinctie acordata de ANOSR si Presedintia Romaniei in anul 2017).

Activitate profesionala: In prezent este Decan al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai (din 2020), Conferentiar universitar, avocat in cadrul Baroului Cluj, Lector formator INPPA Cluj (din anul 2012) si Arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj de pe langa CCIJ Cluj (din anul 2007).

Publicatii. Printre lucrarile publicate, mentionam: Introducere in dreptul civil. Volumul II, (coautor), 2023; Introducere in dreptul civil. Volumul I, (coautor), 2022; Fise de drept civil. Persoanele, (coautor), 2020; Contractul-cadru de distributie comerciala (2010), Introducere in dreptul civil (2013) (coautor alaturi de I. Reghini si Paul Vasilescu), colaborand cu M. Muresan si A. Boar la cursul Drept civil. Persoanele (2000).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina