Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Curs de drept civil. Obligatiile

ISBN/ISSN: 978-606-673-560-5
Pret de coperta: 99,00 RON
99,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Continutul ideatic al acestei lucrari acopera intreaga problematica a obligatiilor civile, institutia cea mai vasta si complexa a dreptului privat. Analiza desfasurata de autori are ca repere textele noului Cod civil, izvoarele sale interne si externe, precum si legislatia conexa, in acord cu eforturile si proiectele de uniformizare si modernizare existente in dreptul european si international, pentru a raspunde trebuintelor acestor vremuri.

Departe de a fi o simpla reeditare mai concisa a „Tratatului elementar de drept civil”, consacrat teoriei generale a obligatiilor si realizat de aceiasi autori, lucrarea este un curs universitar care raspunde programei analitice a acestei discipline de studiu din planul curricular al facultatilor de drept. Insa cursul se adreseaza atat studentilor, masteranzilor si doctoranzilor in drept, cat si tuturor teoreticienilor si practicienilor dreptului, deopotriva, avand ca finalitate cunoasterea noii constructii legislative, doctrinare si jurisprudentiale a obligatiilor civile.

Lucrarea Curs de drept civil. Obligatiile are in vedere orientarile, teoriile si solutiile propuse, elaborate ori explicate in lucrarile recente si relevante ale unor autori romani si straini seriosi si informati care s-au aplecat cu interes asupra intelesului conceptelor centrale din sfera obligatiilor, ce se regasesc si in actuala codificare.

bun
este un unstrument  bun , util , ce depaste  informatia dintr un curs apropiindu se de tratat.
adrian | 28.08.2018 19:52
V-a fost de ajutor aceasta recenzie? Da Nu (2/0)
Detalii tehnice
Data aparitiei20 mar. 2015
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini684
Tip copertaCarte brosata