Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept civil. Obligatiile. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0663-3
129,00 lei
116,10 lei
Disponibilitate: In stoc

Noua editie a Obligatiilor a avut in vedere doctrina si jurisprudenta, in curs de cristalizare, de aproape un deceniu de aplicare a noului Cod civil. Eforturile autorilor sunt animate de intentia de a oferi cititorului o versiune cat mai actuala a teoriei obligatiilor civile, fara a evita comentariile critice, fie la adresa solutiilor existente in dreptul pozitiv, fie la adresa interpretarilor oferite uneori de doctrina si jurisprudenta.

Continutul ideatic al acestei lucrari acopera intreaga problematica a obligatiilor civile, institutia cea mai vasta si complexa a dreptului privat. Analiza desfasurata de autori are ca repere textele noului Cod civil, izvoarele sale interne si externe, legislatia conexa, dar si eforturile si proiectele de uniformizare si modernizare europene si internationale.

Volumul se adreseaza atat studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, cat si practicienilor si teoreticienilor dreptului, avand ca finalitate cunoasterea constructiei legislative, doctrinare si jurisprudentiale a obligatiilor civile.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 04 dec. 2020
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 720
Format 170x240 mm
Editie a 2-a
Format Carte brosata
De acelasi Autor
Indisponibila
Imagine Curs de drept civil. Obligatiile
Indisponibila
Imagine Tratat elementar de drept civil. Obligatiile

In Honorem Dan Chirica

Intre dogmatica dreptului si ratiunea practica
150,00 lei 135,00 lei