Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept civil. Obligatiile. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-39-0663-3
129,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Noua editie a Obligatiilor a avut in vedere doctrina si jurisprudenta, in curs de cristalizare, de aproape un deceniu de aplicare a noului Cod civil. Eforturile autorilor sunt animate de intentia de a oferi cititorului o versiune cat mai actuala a teoriei obligatiilor civile, fara a evita comentariile critice, fie la adresa solutiilor existente in dreptul pozitiv, fie la adresa interpretarilor oferite uneori de doctrina si jurisprudenta.

Continutul ideatic al acestei lucrari acopera intreaga problematica a obligatiilor civile, institutia cea mai vasta si complexa a dreptului privat. Analiza desfasurata de autori are ca repere textele noului Cod civil, izvoarele sale interne si externe, legislatia conexa, dar si eforturile si proiectele de uniformizare si modernizare europene si internationale.

Volumul se adreseaza atat studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, cat si practicienilor si teoreticienilor dreptului, avand ca finalitate cunoasterea constructiei legislative, doctrinare si jurisprudentiale a obligatiilor civile.

Detalii tehnice
Data aparitiei04 dec. 2020
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini720
Tip coperta170x240 mm, Carte brosata
Editiea 2-a