Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Protectia investitiilor straine directe in domeniul energiei

ISBN/ISSN: 978-606-180-030-8
Editura: C.H. Beck
199,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Prezenta lucrare este o continuare a monografiei aceluiasi autor: „Protectia investitiilor straine directe in Uniunea Europeana”, care a fost publicata pana in prezent in limbile poloneza, rusa si romana.

Protectia investitiilor este un concept cu impact atat asupra investitorilor individuali, cat si asupra intregii societati contemporane, importanta lui crescand exponential de la un an la altul. Domeniul energiei impreuna cu industria automobilelor si sectorul bancar reprezinta domenii fundamentale ale economiei unui stat. Energetica cuprinde nu numai producerea energiei electrice sau a altor tipuri de energie, ci si exploatarea si prelucrarea materiilor prime energetice, transportul si folosirea energiei.

Lucrarea de fata analizeaza protectia investitiilor straine din domeniul energiei in sensul ei cel mai larg. O atentie deosebita este acordata Tratatului Cartei Energiei care constituie cel mai important instrument international de protectie a investitiilor din acest domeniu. Lucrarea contine de asemenea si o traducere a unor prevederi selectate din Tratatul Cartei Energiei si un rezumat al dispozitiilor din domeniul energiei din Republica Ceha si din Uniunea Europeana.

Detalii tehnice
Data aparitiei09 iul. 2012
Categorie generalaStudii si monografii
Numar pagini456
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Alexander J. Bělohlávek
Indisponibila
Imagine Expertii in cadrul procedurilor internationale

Expertii in cadrul procedurilor internationale

-in litigii civile si penale, in arbitrajul international si in protectia investitiilor straine
199,00 RON