Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Expertii in cadrul procedurilor internationale

-in litigii civile si penale, in arbitrajul international si in protectia investitiilor straine
ISBN/ISSN: 978-606-18-0057-5
Editura: C.H. Beck
199,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Principalul interes al autorilor este participarea expertilor in diverse litigii, cu toate acestea se pune accent si pe activitatea specialistilor (in sens larg – a expertilor) in afara unor astfel de proceduri. Este avuta in vedere indeosebi activitatea consultantilor tehnici, in special a evaluatorilor.

Lucrarea delimiteaza rolul expertilor in cadrul procedurilor internationale si in forumuri internationale (instante judiciare, precum si alte organisme care solutioneaza litigii). In acelasi timp, sunt privite comparativ normele nationale si procedurile ce nu contin elemente internationale (sau, in orice caz, elemente internationale evidente), in diferite culturi juridice, sisteme juridice, in diverse situatii si in raport de scopul activitatii expertilor.

Autorii abordeaza aceasta tematica tinand cont de problematica juridica (in principal procesuala), dar si de prezentarea metodelor de baza ale expertizei si actele expertizei economice. Concomitent, se atrage atentia asupra unor alte domenii care necesita ajutorul calificat al expertilor sau al altor persoane care detin cunostinte speciale.

Detalii tehnice
Data aparitiei04 iul. 2012
Categorie generalaVariae
Numar pagini536
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si