Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Monna-Lisa Belu Magdo

Studii: A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, precum si studii postuniversitare la disciplina Drept civil, in cadrul aceleiasi facultati. Este Doctor in drept cu sustinerea tezei de doctorat in cadrul Institutului de cercetari juridice "Acad. Andrei Radulescu" al Academiei Romane.

Activitate profesionala: In 1979, promoveaza examenul de judecator gradul I, activand ca judecator la Judecatoriile Ramnicu Sarat, Campina si Ploiesti, Tribunalul Prahova, Curtea de Apel Ploiesti, respectiv Inalta Curte de Casatie si Justitie (2003-2010). Intre 1999-2003, a facut parte din comisia de examen a Ministerului Justitiei pentru promovarea profesionala a magistratilor la tribunale si curti de apel, fiind, totodata, si formator in cadrul Institutului National al Magistraturii. Din 2003, este profesor universitar doctor la Facultatile de Merceologie, Contabilitate, Management, Turism si Administratie Publica din cadrul Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti la materiile Drept civil, Drept comercial, Dreptul afacerilor si Drept procesual civil.

Publicatii: Printre lucrarile elaborate si publicate, amintim: Teoria contractului, (Ed. Hamangiu 2021); Raspunderea civila contractuala in noul Cod civil, 2017; Contractul de vanzare in noul Cod civil, 2014; Locatiunea in noul Cod civil, 2012; Drept comercial, 2003; Conflicte colective si individuale de munca, 2001; Jurisprudenta comerciala. Vol. I, 2002 si alte peste 250 de articole publicate in revistele: "Dreptul", "Revista de drept comercial", "Curierul Judiciar", "Drepturile omului".

 

actualizat iunie 2021

 

 

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina