Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Pensiile si alte drepturi de asigurari sociale - Jurisprudenta relevanta a Curtii de Apel Bucuresti pe semestrul II 2010

ISBN/ISSN: 978-606-522-468-1
Editura: Hamangiu
24,08 lei
21,68 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata
   Pensiile si alte drepturi de asigurari sociale. Jurisprudenta relevanta a Curtii de Apel Bucuresti pe semestrul II 2010 prezinta numai o parte din problematica vasta pe care reglementarile variate din materia asigurarilor sociale o aduc in fata judecatorilor.

    Culegerea face parte dintr-o serie mai larga ce isi propune sa ofere practicienilor cateva repere in documentare, infatisand modul in care instantele specializate in solutionarea cauzelor de asigurari sociale au interpretat si aplicat dispozitiile aflate in permanenta modificare intr-un domeniu a carui dinamica suporta, in mare masura, influenta politicii economice si sociale a statului.


    Structurata in patru capitole, lucrarea cuprinde selectia a 42 de hotarari relevante ale Curtii de Apel Bucuresti, nepublicate pana acum, in cauzele solutionate in semestrul II al anului 2010 in problematica atat de sensibila a pensiilor militare, a recalcularii pensiilor, a indemnizatiilor speciale.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 29 apr. 2011
Categorie generala Jurisprudenta
Numar Pagini 272
Format Carte brosata
De acelasi Autor