Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Ghid practic pentru elaborarea si sustinerea lucrarii de licenta, a lucrarii de disertatie sau a tezei de doctorat

ISBN/ISSN: 978-606-673-824-8
19,00 lei
17,10 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Ghid practic pentru elaborarea si sustinerea lucrarii de licenta, de disertatie si a tezei de doctorat este o lucrare adresata in primul rand studentilor din anii terminali, dar care poate reprezenta un instrument de lucru foarte bun pentru orice persoana interesata de scrierea unui text juridic.

Structura lucrarii este conceputa pentru a dirija usor pasii necesari elaborarii si sustinerii lucrarii de licenta, de disertatie sau de doctorat. S-au avut in vedere, pe langa detalierea si explicarea normelor de redactare, si aspecte de ordin motivational.

In egala masura, lucrarea de fata are meritul de a indruma studentii, masteranzii si doctoranzii in privinta cercetarii, fiind incluse in lucrare si indicatii privind baze de date cu specific juridic, precum si oportunitati legate de formari internationale cu un cadru propice pentru cercetare.

Originalitatea si utilitatea lucrarii sunt reliefate si de sfaturile practice legate de sustinerea propriu-zisa a lucrarii, precum si de indicatii pentru realizarea unei teze de doctorat in cotutela.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 31 mar. 2016
Categorie generala Variae
Numar Pagini 110
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si

Executarea silita a creantelor fiscale

Practica judiciara si reglementarea din noul Cod de procedura fiscala
45,00 lei 40,50 lei
Din aceeasi Categorie