Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Gabriela Cristina Frentiu

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj Napoca; absolventa a masteratului „Cultura si civilizatie italiana” al Catedrei de Limbi si Literaturi Romanice, Facultatea de Litere, Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca in anul 1996. Doctor in drept din anul 2002.

In prezent, este judecator la Tribunalul Bistrita-Nasaud, unde ocupa si functia de vicepresedinte; lector universitar colaborator al Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca – Extensia Bistrita, din anul 2001; titulara a disciplinelor: drept civil, elemente de dreptul familiei si de procedura civila, drept constitutional.

Autor a peste 70 de articole aparute in special in revista „Dreptul”, precum si in: „Revista de drept comercial”, „Revista romana de dreptul muncii”, „Curierul judiciar”, „Revista de drept penal”, „Revista Transilvana de Stiinte Administrative”.

Printre ultimele carti publicate: Noul Cod de procedura civila comentat (coautor), 2013; Retrocedarea imobilelor preluate abuziv, care a obtinut premiul revistei „Dreptul” – decembrie 2007; Dictionar juridic roman-italian si italian-roman, 2008 (coautor); Codul de procedura civila comentat si adnotat, Bucuresti, 2008 (coautor); Fond funciar. Culegere de jurisprudenta, Bucuresti, 2009 (coautor); Ajutorul public judiciar in materie civila (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008), Bucuresti, 2010 (coautor); Contractul individual si contractul colectiv de munca. Conflictele de munca, Bucuresti, 2011 (autor); Asigurari sociale, 2011 (coautor).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Imagine Elemente de dreptul familiei si de procedura civila

Elemente de dreptul familiei si de procedura civila

editia a 3-a revazuta si actualizata potrivit Noului Cod civil
30,00 lei 27,00 lei
Indisponibila
Imagine Asigurari sociale
Indisponibila
Imagine Ajutorul public judiciar in materie civila

Ajutorul public judiciar in materie civila

Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 51 din 21 aprilie 2008
42,00 lei 37,80 lei
Indisponibila
Imagine Fond funciar. Culegere de jurisprudenta

Fond funciar. Culegere de jurisprudenta

Practica judiciara nationala. Practica CEDO. Decizii ale Curtii Constitutionale
70,00 lei 63,00 lei
Indisponibila
Imagine Codul de procedura civila comentat si adnotat

Codul de procedura civila comentat si adnotat

comentarii pe articole, jurisprudenta, decizii ale Curtii Constitutionale, hotarari CEDO, elemente de drept comunitar
183,03 lei 164,72 lei