Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul securitatii sociale - Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene si jurisprudenta nationala

ISBN/ISSN: 978-606-39-0432-5
Pret de coperta: 65,00 RON
65,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Culegerea Dreptul securitatii sociale – Jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene vine in sprijinul practicienilor cu o selectie a celor mai reprezentative decizii ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene in materia dreptului muncii.

Conform jurisprudentei stabilite de Curtea de Justitie a Uniunii Europene, instantele nationale sunt obligate sa interpreteze dreptul national in conformitate cu dreptul Uniunii Europene, datorita prioritatii acestuia din urma, astfel incat prezenta lucrare este o carte ce trebuie sa se afle in biblioteca fiecarui practician.

Lucrarea ofera raspunsuri unor probleme controversate in materia dreptului muncii, ridicate in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, precum: asigurarile sociale de sanatate, alocatiile familiale, concediul medical si pentru cresterea copilului, alocatia de subzistenta pentru persoanele cu handicap, ajutorul financiar pentru studii superioare, protectia angajatului in caz de concediere sau de insolvabilitate a angajatorului.

Aspecte privind somajul si pensiile, dar si multe alte probleme de securitate sociala isi gasesc raspunsurile in prezenta lucrare.

Detalii tehnice
Data aparitiei20 aug. 2019
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini400
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
-40%
Legea pensiilor comentata si adnotata - Rebeca

Legea pensiilor comentata si adnotata

Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice si Legea nr. 127/2019 privind sistemul public de pensii – prezentare comparativa
130,00 RON 78,00 RON