Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Adrian M. Truichici

Este licentiat in drept la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti (1997) si licentiat in stiinte politice la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti (2008).

Este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept, Universitatea „Titu Maiorescu”, cercetator stiintific asociat la Institutul de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Radulescu” al Academiei Romane si avocat in Baroul Bucuresti.

A publicat un numar de peste 60 de carti si articole (in limba romana si in limba engleza, in revistele: Dreptul, Revista de Drept Penal, Revista de Drept Comercial, Law Review, Criminal Law Review, South-East European Journal of Political Science etc.), dintre care amintim: Ocrotirea penala a societatilor comerciale, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2007; Drept penal. Partea generala, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2009; Drept penal. Partea generala, ed. a II-a revizuita, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2011; Drept penal. Partea generala, ed. a III-a revizuita, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2013.

De asemenea, este membru fondator al Asociatiei Tinerilor Juristi din Romania, membru in Uniunea Juristilor din Romania si membru in Asociatia Romana de Stiinte Penale.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina