Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul protectiei consumatorilor. Introducere in materia sigurantei alimentare

ISBN/ISSN: 978-606-27-0083-6
Editura: Hamangiu
38,53 lei
34,68 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Problematica privind siguranta produselor alimentare si protectia consumatorilor este un subiect care prezinta interes atat pentru consumator si pentru producator, indiferent daca acestia au calitatea de profesionisti sau non-profesionisti, cat si pentru specialistii in domeniu.

Lucrarea de fata isi propune ca obiectiv principal identificarea, din sfera larga a reglementarilor de dreptul protectiei consumatorilor, a acelor reglementari speciale care au ca scop siguranta alimentara si, implicit, asigurarea protectiei sanatatii si a sigurantei consumatorilor, precum si analizarea acestora. Pornind de la finalitatea mentionata, cartea reliefeaza atat cadrul conceptual, cat si cadrul legal general al sigurantei alimentare la nivel european si national.

Sunt tratate de asemenea problema speciala a organismelor modificate genetic, a alimentelor si a ingredientelor alimentare inedite, cea a suplimentelor alimentare, cu precadere din perspectiva obligatiilor si a raspunderii ce revin subiectelor de drept care introduc asemenea alimente pe piata, precum si formele specifice, in materia sigurantei alimentare, ale obligatiei de informare a consumatorilor.

Cartea prezinta o deosebita utilitate atat din punct de vedere teoretic, cat si practic, fiind de o incontestabila actualitate, prin aceasta imbogatindu-se literatura de specialitate in domeniul sigurantei alimentare, cu atat mai mult cu cat acest domeniu este foarte putin abordat de doctrina romana.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 08 oct. 2014
Categorie generala Studii si monografii
Numar Pagini 320
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Siguranta pentru produsele alimentare

Siguranta pentru produsele alimentare

Norme juridice nationale si internationale
43,35 lei 39,01 lei

Ordonanta de plata in noul cod de procedura civila

practica judiciara comentata
33,72 lei 30,34 lei

Rezolutiunea si rezilierea, exceptia de neexecutare, riscul contractului

Practica judiciara si reglementarea din noul Cod civil
31,79 lei 28,61 lei