Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Ionica Ninu

In prezent, este judecator la Tribunalul Bucuresti si formator la Institutul National al Magistraturii, formator colaborator la Scoala Nationala de Grefieri, precum şi membru in Reteaua natională de judecatori-coordonatori in materia dreptului Uniunii Europene – EuRoQuod.

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi in anul 1993. In perioada 1997-1998 a urmat cursurile postuniversitare in domeniul Dreptului Afacerilor si Cooperarii Internationale ale Institutului Franco–Roman de Dreptul Afacerilor si Cooperarii Internationale „Nicolae Titulescu – Henri Capitant”, infiintat de Universitatea Bucuresti si Universitatea Panthéon – Sorbonne Paris. A urmat cursurile de master cu specializarea "Spatiul public european", in cadrul SNSPA Bucuresti - Facultatea de Administraţie Publică cu sprijinul Comisiei Europene.

A mai publicat: Punct de formulat cu privire la utilizarea ADR ca un mijloc de a rezolva litigiile izvorate din tranzactiile si practicile comerciale din Uniunea Europeana (in colaborare cu Sanda Lungu, Dragos Marian Radulescu, Gabriela Raducan), in Revista Forumul Judecatorilor nr. 3/2011; Actiunea revocatorie si actiunea oblica. Practica judiciara, 2010; Uzucapiunea si accesiunea. Practica judiciara, 2009.

Actualizat - Octombrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Rezolutiunea si rezilierea, exceptia de neexecutare, riscul contractului autor Ionica Ninu

Rezolutiunea si rezilierea, exceptia de neexecutare, riscul contractului

Practica judiciara si reglementarea din noul Cod civil
31,80 RON
Indisponibila
Imagine Actiunea revocatorie (pauliana) si actiunea oblica

Actiunea revocatorie (pauliana) si actiunea oblica

Drepturi ale creditorului asupra patrimoniului debitorului
26,00 RON
Indisponibila
Imagine Uzucapiunea si accesiunea imobiliara