Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Ilie-Viorel Arsene

Activitate profesionala. Avocat in cadrul Baroului Sibiu din ianuarie 2004. O parte importanta din timpul afectat activitatii profesionale de avocat este dedicata problemelor de fond funciar, proprietatii, posesiei. Din anul 2008, mediator in cadrul Centrului de Mediere Sibiu. Din anul 2014, cadru universitar al Universitatii Alma Mater din Sibiu.

Studii. A absolvit Facultatea de Drept si Institutii Europene din cadrul Universitatii Romano-Germane din Sibiu in anul 2002; apoi, in anul 2007, masteratul Dreptul penal in contextul integrarii europene, din cadrul aceleiasi universitati. Tema de masterat: Investigarea infractiunii de furt. Doctor in drept al Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, din anul 2014, cu tema Posesia, sub coordonarea stiintifica a prof. univ. dr. Alexandru Bacaci.

Publicatii. Autor de articole in reviste de specialitate, printre care: Efectele posesiei: prezumtia de proprietate. Dobandirea fructelor – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Doctrina si Jurisprudenta nr. 3/2012; Calitatea procesuala in cadrul actiunii in uzucapiune in noul Cod civil si in legislatia anterioara, in Revista Conferintei Internationale a Doctoranzilor, Universitatea „Lucian Blaga”, Sibiu, 2013; Intreruperea prescriptiei achizitive – actual si viitor, in volumul Conferintei Nationale, cu participare internationala, editia a VII-a, 2014, Editura Universitatii „Alma Mater”, Sibiu.

Actualizat - Octombrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
Indisponibila
Imagine Posesia