Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul comertului international - Volumul II

Autor: Ioan Macovei
ISBN/ISSN: 978-973-115-595-1
Editura: C.H. Beck
64,90 lei
58,41 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata
   Lucrarea Dreptul comertului international. Volumul II  este conceputa in doua volume. Primul volum examineaza notiunea, delimitarea, evolutia, izvoarele si principiile dreptului comertului international, participantii la activitatea de comert international si falimentul international. Primul volum se intregeste cu cel de-al doilea, care trateaza contractele de comert international, titlurile de valoare, modalitatile de plata si arbitrajul comercial international.

   Problematica abordata ofera o imagine de ansamblu a relatiilor comerciale si a cooperarii economice internationale, iar institutiile juridice sunt prezentate in cadrul general asigurat de legislatia romana si in concordanta cu exigentele relatiilor comerciale internationale.

   Prin imbinarea expunerii teoretice cu solutiile jurisprudentei, cartea poate contribui la informarea celor interesati de problemele comertului international in contextul integrarii europene, fiind utila atat cercetarii, invatamantului superior, cat si practicienilor.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 17 aug. 2009
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 472
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Imagine Codul penal. Codul de procedura penala. Editia 2012

Codul penal. Codul de procedura penala. Editia 2012

Hotarari C.E.D.O., decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii
33,72 lei 30,34 lei