Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Drept constitutional si institutii politice. Vol. I. Editia a 6-a revizuita

Teoria generala a dreptului constitutional. Drepturi si libertati
Autor: Marieta Safta
ISBN/ISSN: 978-606-27-1621-9
Editura: Hamangiu
55,00 lei
49,50 lei
Disponibilitate: In stoc

Lucrarea Drept constitutional si institutii politice. Vol. I. Teoria generala a dreptului constitutional. Drepturi si libertati valorifica atat experienta autoarei dobandita in activitatea desfasurata in cadrul Curtii Constitutionale, cat si pe cea din invatamantul universitar, oferind o prezentare completa si clara a notiunilor si conceptelor specifice materiei dreptului constitutional.

Aceasta editie cuprinde, pe langa extrase din cele mai recente decizii de neconstitutionalitate pronuntate de Curtea Constitutionala, aspectele importante ale teoriei dreptului constitutional, ale constitutiei si constitutionalismului, precum si consideratii despre statutul constitutional – ce includ o ampla analiza asupra cetateniei, drepturilor, libertatilor si indatoririlor cetatenilor –, tratate in contextul dinamicii raporturilor dintre ordinea juridica nationala si cea internationala, respectiv cea europeana.

Cartea Drept constitutional si institutii politice. Vol. I. Teoria generala a dreptului constitutional. Drepturi si libertati se adreseaza cu precadere studentilor din invatamantul juridic, dar si oricarei alte persoane interesate de materia dreptului constitutional, fiind, deopotriva, un instrument util si pentru practicienii in domeniu.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 26 aug. 2020
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 408
Format 145x205 mm
Editie a 6-a
Format Carte brosata
De acelasi Autor
NOU
Constitutia Romaniei. Editia a 4-a-Tudorel Toader

Constitutia Romaniei. Editia a 4-a

decizii ale Curtii Constitutionale, hotarari C.E.D.O., hotarari C.J.U.E., legislatie conexa
65,00 lei 58,50 lei