Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Codul muncii. Comentariu pe articole. Actualizare la vol. I-II

ISBN/ISSN: 978-606-18-0013-1
Editura: C.H. Beck
19,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Utilizarea institutionalizata a dialogului social ca reper fundamental si stabil in conturarea corpusului obligational al relatiei de munca nu este o favoare, un privilegiu acordat intermitent si conditionat lucratorului, ci o modalitate sine qua non de asigurare a pacii sociale, a coeziunii lumii muncii si a progresului unei natiuni. Actionand pe aceasta linie de gandire, vom gasi intotdeauna echilibrul stabil si rezonabil intre interesele capitalului - obtinerea si maximizarea profitului - si interesele lucratorilor - stabilitatea in munca si decenta venitului salarial.

Lucrarea reprezinta actualizarea Codului muncii. Comentariu pe articole (Al. Athanasiu, M. Volonciu, L. Dima si O. Cazan, Ed. C.H. Beck, vol. I, 2007; vol. II, 2011) si contine comentariile articolelor modificate prin Legea nr. 40/2011, asa cum apar ele in textul Codului muncii republicat (M.Of. nr. 345 din 18 mai 2011).

Tabelul de la final contine corespondentele dintre articolele din Codul muncii publicat in M.Of. nr. 72 din 5 februarie 2003 si cele ale Codului muncii republicat.

Detalii tehnice
Data aparitiei24 feb. 2012
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini176
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR - Alexandru Athanasiu
Indisponibila
Dreptul muncii. Note de curs - Athanasiu, Vlasceanu
Indisponibila
Imagine Cumulul pensiei cu venitul profesional

Cumulul pensiei cu venitul profesional

Privire speciala asupra cazului judecatorilor Curtii Constitutionale
14,90 RON