Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Clauza penala in noul cod civil

ISBN/ISSN: 978-606-673-325-0
33,00 lei
29,70 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Lucrarea reprezinta un valoros demers stiintific de mare actualitate, cu numeroase implicatii teoretice si de o reala utilitate practica. Importanta subiectului tratat consta in faptul ca acesta are o larga aplicare in jurisprudenta, fiind vorba despre o institutie fundamentala a dreptului civil.

Valorificand in mod corespunzator doctrina de specialitate si solutiile jurisprudentiale, demersul stiintific intreprins de autor impresioneaza atat prin consistenta ideilor exprimate, cat si prin stilul si forma de prezentare a acestora, lucrarea fiind corect sistematizata si structurata pentru a acoperi subiectul tratat.

In concluzie, apreciem faptul ca prin tematica si, mai cu seama, prin continutul de idei exprimate, lucrarea reprezinta o contributie importanta la dezvoltarea stiintifica a domeniului tratat, respectiv raspunderea contractuala sub forma clauzei penale inserata in contract.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 24 mar. 2014
Categorie generala Studii si monografii
Numar Pagini 310
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
-60%
Imagine Posesia

Posesia

33,72 lei 13,48 lei
Indisponibila
Imagine Prejudiciul

Prejudiciul

repere romanesti in context european
43,35 lei 39,01 lei
De acelasi Autor

Procedura insolventei

Procedura speciala de realizare a creantelor creditorilor. Privire comparativa intre legislatia nationala si legislatia europeana
29,00 lei 26,10 lei