Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Exceptiile procesuale

ISBN/ISSN: 978-606-39-0815-6
Pret de coperta: 89,00 RON
80,10 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

Lucrarea, a carei elaborare a fost coordonata de av. dr. Florin Ludusan, isi propune sa vina in sprijinul tuturor celor interesati – studenti, masteranzi, doctoranzi, cercetatori, teoreticieni si practicieni – oferindu-le un instrument de studiu si de lucru util.

Prezenta culegere cuprinde o selectie de hotarari judecatoresti, prin care s-a dat o dezlegare problemei de drept privind exceptiile procesuale, cuprinzand modul in care instantele nationale au analizat cazurile si conditiile prin care acestea se pot invoca si modul in care se concluzioneaza.

Lucrarea, prin numeroasele sale capitole, ofera exemple ale tipurilor de exceptii procesuale. Teoria doctrinara si practica judiciara vasta care sta in suportul acestora fac din carte un instrument de studiu si de lucru valoros pentru orice persoana interesata de problematica abordata, dar si pentru profesionistii domeniului.

Detalii tehnice
Data Aparitiei15 iul. 2021
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini516
Dimensiune170x240 mm
Tip copertaCarte brosata
DE ACELASI AUTOR
Indisponibila
Studii de drept privat - Ludusan

Procedura insolventei

Procedura speciala de realizare a creantelor creditorilor. Privire comparativa intre legislatia nationala si legislatia europeana
29,00 RON 26,10 RON
Indisponibila
Imagine Clauza penala in noul cod civil