Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Iolanda Elena Cadariu-Lungu

Studii : A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”din Iasi in anul 2001. Doctor in drept al Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti din anul 2013, cu teza Contractul de societate, sub distinsa coordonare stiintifica a prof. univ. dr. Liviu Stanciulescu.

Activitate profesionala : Cadru universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Petre Andrei” din Iasi (incepand din octombrie 2001), in prezent lector universitar (din ianuarie 2010). Avocat in Baroul Iasi (din ianuarie 2006 pana in prezent).

Publicatii : Autoare a mai multor studii si articole publicate in reviste de specialitate. Autoare a lucrarii: Contractul de societate conform noului Cod civil, Ed. Hamangiu, 2014;  Dreptul de mostenire in noul Cod civil (Ed. Hamangiu, 2012). Coautoare a lucrarilor: Drept civil. Succesiuni (Ed. Jumimea, 2005), Drept civil. Contracte (Ed. Jumimea, 2004), publicate impreuna cu regretatul profesor Dumitru Macovei.
Participari la conferinte. A participat la conferinta internationala intitulata „Tendinte si perspective ale evolutiei dreptului in contextul globalizarii”, organizata la Iasi de catre Universitatea Petre Andrei din Iasi in colaborare cu Universitatea de Stat din Chisinau, cu lucrarea Transmiterea proprietatii prin vanzare in temeiul noului Cod civil (2010), precum si la conferintele inrtenationale intitulate „Challenges of the Knowledge Society”, organizate de catre Universitatea Nicolae Titulescu Bucuresti in colaborare cu Complutense University of Madrid, cu lucrarile The legal regime of acts of disposition of someone else’s property (2011) si Several observations regarding the regulation of the contract of partnership in the new Civil Code (2012).

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina