Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Abonament Cluj Tax Forum Journal 2024

ISBN/ISSN: 2601-5730_2024
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 240,00 RON
204,00 RON
Disponibilitate: Rezerva cartea si noi o livram cand intra in stoc

Abonament Cluj Tax Forum Journal 2024 contine 6 numere.

Pentru livrarea revistelor, se va percepe o taxa de curierat astfel:

- prin posta romana: 6 numere * 12 lei/colet = 72 lei
- prin curier in tara: 6 numere * 13 lei/colet = 78 lei
- prin curier in Bucuresti: 6 numere * 10 lei/colet = 60 lei

***la achizitia abonamentelor nu se pot folosi puncte de fidelitate

***

Proiectul Cluj Tax Forum Journal reprezinta o continuare fireasca a proiectului Cluj Tax Forum – conferinta anuala de drept fiscal organizata la Cluj-Napoca. Cluj Tax Forum Journal s-a nascut din dorinta de a schimba ceva si de a oferi cadrul pentru o dezbatere reala, de substanta, asupra problemelor actuale din sfera fiscalitatii. Redam in continuare crezul pe care il desprindem din editorialul primului numar al revistei si pe care va invitam sa il cautati, sa il reclamati sau sa il sustineti alaturi de noi in paginile fiecarui numar viitor din Cluj Tax Forum Journal.

„«Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care-l cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala!», ii spunea regina Isabela a Castiliei lui Cristofor Columb inainte de prima calatorie a acestuia spre Lumea Noua. Mi-am adus aminte de acest semn de vointa si credinta in momentul in care am inceput sa scriu primul editorial din istoria Cluj Tax Forum Journal si mi s-a parut cu totul potrivit. In fond, suntem in fata unui nou inceput, a unei explorari cel putin la fel de interesante ca aceea a Lumii Noi: o noua revista de fiscalitate, lansata la apa in inima Transilvaniei. (...)
Credem ca aceasta revista poate crea o legatura permanenta intre corpul de profesionisti care, de trei ani, sustine cu entuziasm ideea Cluj Tax Forum-ului. Ne-am propus o linie editoriala echilibrata, aceea a criticii constructive, in scopul identificarii de solutii fiscale pentru problemele sesizate. Ne dorim o cat mai buna racordare la temele de discutie actuale ale fiscalitatii din Uniunea Europeana si din lume. Am vrea ca fiecare numar al revistei sa fie o conferinta de drept fiscal, intr-un alt format. Vrem sa auzim vocile celor care participa la conferintele de drept fiscal si vocile celor care n-au ajuns inca in forum-ul nostru. Construim aceasta revista si pentru ca vizibilitatea noastra sa fie mai mare, iar ideile noastre sa iasa din balonul de sticla national in care de multe ori le izolam singuri.
Aceasta e poate marturisirea noastra cea mai de pret. Noi credem ca dreptul fiscal ne ofera provocari multiple si am decis sa ne angajam in proiectul Cluj Tax Forum Journal avand convingerea ferma ca putem descoperi si «pamanturile despre care nu se stie nimic» sau misterioasa insula Thule pe care au cautat-o exploratorii marilor”.

Cosmin Flaviu Costas

 

Detalii tehnice
Data aparitiei31 mai 2024
Categorie generalaPeriodice