Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat teoretic si practic de drept comercial - Volumul III

ISBN/ISSN: 978-973-115-535-7
Editura: C.H. Beck
99,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata
Aparitia volumului III al lucrarii Tratat teoretic si practic de drept comercial coincide, in mod nedorit, desigur, cu Anul Marii Crize Financiare.
 
Datoram aceasta cumplita nenorocire unor afaceristi americani, dar ceea ce ne priveste pe noi, europenii, este fatalitatea propagarii crizei, fenomen cert si explicabil prin interconectarea economica. Cand si cum se va termina Marea Criza? Nimeni nu poate da un raspuns cert. Fara indoiala ca vom fi constransi sa ne descurcam cu propriile forte, chiar daca finantarea din fonduri europene ne va fi de ajutor, cu conditia sa nu urmeze aceleasi cai de inavutire personala cu care ne-am obisnuit.
 
In acest context, autorul abordeaza pe larg in prezentul volum aspecte esentiale privind dreptul comun al contractelor comerciale (formarea si executarea acestora, libertatea contractuala), la care adauga, spre folosul practicienilor in drept comercial si nu numai, documente si spete inedite din domeniul dreptului comercial.

Detalii tehnice
Data aparitiei04 iun. 2009
Categorie generalaTratate
Numar pagini776
Tip copertaCarte cartonata
DIN ACEEASI CATEGORIE - Tratate
-20%
Marile modificari si marile ratari ale Noului Codul de procedura fiscala

Marile modificari si marile ratari ale Noului Cod de procedura fiscala. Vol. I.

Contenciosul administrativ-fiscal. Nulitatea si inexistenta actului administrativ-fiscal. Retragerea si revocarea actului administrativ-fiscal
350,00 RON 280,00 RON