Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat teoretic si practic de drept comercial - Volumul I

ISBN/ISSN: 978-973-115-395-7
Editura: C.H. Beck
99,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Cel dintai Tratat elementar, teoretic si practic de Drept comercial, publicat dupa Revolutie, este proiectat in cinci volume.

Nimeni nu mai contesta astazi ca dreptul comercial isi datoreaza existenta si progresul necontenit nu atat savantilor, cat comerciantilor. In vesnica lor cautare spre alte surse de profit, comerciantii au impins legislativul spre inovatie si au generat o ramura noua, originala a dreptului privat care continua sa-si traga seva din Dreptul civil.

Cel dintai Tratat elementar, teoretic si practic de Drept comercial, publicat dupa Revolutie, este proiectat in cinci volume. Acest prim volum  prezinta sapte titluri: I. Domeniul dreptului comercial; II. Faptele de comert; III. Comerciantii; IV. Patrimoniul comerciantului. Fondul de comert si capitalul social; V. Concurenta comerciala; VI. Instrumente de plata si de credit si VII. Insolventa (prima parte).

  

 

Detalii tehnice
Data aparitiei09 oct. 2008
Categorie generalaTratate
Numar pagini744
Tip copertaCarte cartonata
DIN ACEEASI CATEGORIE - Tratate
-20%
Marile modificari si marile ratari ale Noului Codul de procedura fiscala

Marile modificari si marile ratari ale Noului Cod de procedura fiscala. Vol. I.

Contenciosul administrativ-fiscal. Nulitatea si inexistenta actului administrativ-fiscal. Retragerea si revocarea actului administrativ-fiscal
350,00 RON 280,00 RON