Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Tratat teoretic si practic de drept comercial - Volumul II

ISBN/ISSN: 978-973-115-452-7
Editura: C.H. Beck
99,90 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Indatorarea actorilor vietii economice, intreprinderi sau familii, este o miza majora pe plan socio-economic. Cu toate acestea, ea este prea putin reglementata si nicidecum interzisa. Dimpotriva, se poate formula intrebarea daca nu cumva indatorarea este o forma de imbogatire. Indatorarea apartine libertatii comertului si aceasta, la randul sau, contine si libertatea gestiunii, inclusiv libertatea fiscala.

Puterea asupra lucrurilor te elibereaza sau te aserveste, dupa intrebuintarea pe care o practici. De la un anumit nivel, banul infecteaza persoana si, cu putine exceptii, o distruge.

De ce este creata o noua societate? Interesul poate fi divers si complex: juridic, financiar sau fiscal. Cei mai multi fondatori au inteles ca aporturile modice ofera posibilitatea controlului asupra unor valori mult mai insemnate.

In orice societate, prerogativa administrativa este cea mai importanta, pentru ca ea ofera puterea deciziei. Cu cat societatea este mai solida financiar, cu atat si puterea de decizie a administratorilor este mai bine consolidata.

Detalii tehnice
Data aparitiei21 nov. 2008
Categorie generalaTratate
Numar pagini736
Tip copertaCarte cartonata
DIN ACEEASI CATEGORIE - Tratate
-20%
Marile modificari si marile ratari ale Noului Codul de procedura fiscala

Marile modificari si marile ratari ale Noului Cod de procedura fiscala. Vol. I.

Contenciosul administrativ-fiscal. Nulitatea si inexistenta actului administrativ-fiscal. Retragerea si revocarea actului administrativ-fiscal
350,00 RON 280,00 RON