Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teste-grila, Minispete, Drept civil

pentru examenele de admitere in profesiile juridice
ISBN/ISSN: 978-606-673-872-9
69,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Dupa o prima incercare de adaptare a conceptului de minispete pe piata editoriala de carte juridica, realizata inca de anul trecut, care a conferit lucrarii si un pronuntat caracter practic, prezenta editie suplimenteaza atat numarul minispetelor, cat si numarul grilelor, contribuind la extinderea publicului sau tinta.

Cuprinsul lucrarii:

  • grile;
  • minispete;
  • grilele si minispetele de la concursurile de admitere si barou de anul trecut, cu raspunsurile motivate;
  • la elaborarea lucrarii s-a avut in vedere tematica la disciplina Drept civil, elaborata de Institutul National al Magistraturii pentru concursul de admitere in magistratura din august-octombrie 2016.

Punctele forte ale lucrarii:

  • suplimentarea numarului de grile si minispete;
  • minispetele, prezente inca de la a doua editie, confera lucrarii si un pronuntat caracter practic;
  • explicatii ale variantelor de raspuns, inca de la prima editie, precum si trimiteri la texte legale sau la lucrari relevante din doctrina, astfel incat cei interesati sa inteleaga optiunile autorilor;
  • grilele/minispetele au trei variante de raspuns, dintre care una sau doua pot fi corecte, asa incat reprezinta un instrument util atat pentru pregatirea examenului la disciplina de drept procesual civil, cat si in perspectiva sustinerii examenelor de admitere in profesiile juridice, avand in vedere structura acestor examene;
  • raspunsuri motivate pentru grilele/minispetele din 2015 (examenul de primire in profesia de avocat, concursul de admitere la INM).

Publicul tinta:
Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept civil este utila candidatilor la concursul de admitere in magistratura, studentilor facultatilor de drept, pentru examenul de licenta, sau absolventilor facultatilor de drept, pentru examenele de admitere in alte profesii juridice, definitivare sau promovare in profesiile juridice.
La elaborarea lucrarii s-a avut in vedere tematica la disciplina Drept civil, elaborata de Institutul National al Magistraturii pentru concursul de admitere in magistratura din august-octombrie 2016.

Despre autori:
Colectiv de autori cu mare experienta, format din judecatori, avocati, formatori ai Institutului National al Magistraturii si Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor, cadre didactice care predau la facultati de drept din tara si specialisti din cadrul Ministerului Justitiei.

Detalii tehnice
Data aparitiei19 iul. 2016
Categorie generalaCursuri, seminarii, teste
Numar pagini570
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
Indisponibila
Teste grila pentru concursuri si examene Editia a 7-a - Raducan

Teste grila pentru concursuri si examene ed.7

licenta, admiterea in magistratura, promovare in functii de executie, admitere si definitivat in avocatura
85,00 RON
Indisponibila
Fise de drept civil -  Gabriel Boroi, Mona Maria Pivniceru

Fise de drept civil

Partea generala. Persoane. Drepturi reale principale. Obligatii. Contracte. Succesiuni. Familie
150,00 RON