Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Legea nr. 310/2018. Comentariu practic pe articole

Panorama modificarilor si completarilor aduse Codului de procedura civila
ISBN/ISSN: 978-606-39-0403-5
Pret de coperta: 39,00 RON
39,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

O lucrare scrisa de catre un veritabil practician (din postura de avocat pledant si arbitru) pentru toti practicienii Dreptului.

O lucrare scrisa, deopotriva, de catre un autor cu o experienta publicistica de peste un deceniu, care a inteles necesitatea practicianului de a avea acces cat mai rapid si usor la o informatie „turnata” in forme mai mici, dar de o mare bogatie ideatica, concentrata, dar totusi completa – toate acestea, fara sacrificarea rigorii si frumusetii stilistice, care trebuie sa carmuiasca faurirea oricarei opere.

O lucrare scrisa (asa cum se spune) dintr-o trasatura de condei si publicata in conditii de maxima celeritate pentru a oferi practicianului Dreptului un instrument de lucru care, asemenea unui far calauzitor, sa-l ghideze in amplele si complicatele modificari aduse codexului procesual civil.

Cu siguranta, in timp, Legea nr. 310/2018 va face obiectul studiilor ample ale ilustrilor nostri teoreticieni ai Dreptului, si nu numai, doar ca in prezenta lucrare dezideratul urmarit a fost cu totul altul. Acest comentariu aferent modificarilor aduse noului Cod de procedura civila via Legea nr. 310/2018 este cu adevarat practic, adica aplicat, pragmatic, operativ, eficient, util, folositor.

Detalii tehnice
Data aparitiei22 ian. 2019
Categorie generalaCoduri si legi comentate
Numar pagini160
Tip coperta145x205 mm, Carte brosata