Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Horia Tit

Activitate profesionala: Este lector universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si avocat in Baroul Iasi.

Publicatii: Poprirea. O tripla perspectiva – civila, fiscala si penala, Ed. Hamangiu, 2021; Legea nr. 310/2018 pentru modificarea si completarea Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila – comentarii, explicatii, jurisprudenta relevanta (coautor), Ed. Hamangiu, 2019; Incuviintarea executarii silite, Ed. Universul Juridic, 2018; Legea nr. 77/2016 privind darea in plata. Comentarii pe articole (coautor), Ed. Universul Juridic, 2017; Executarea silita. Partea generala, Ed. Hamangiu, 2016. De asemenea, este autorul a 80 de articole si studii publicate in reviste de specialitate, volume ale conferintelor sau volume colective. 

A obtinut diploma de apreciere pentru gandire juridica a Societatii de Stiinte Juridice pentru anul 2017, premiul Savelly Zilberstein al Revistei Romane de Executare Silita pentru cel mai bun articol publicat in anul 2017 in paginile revistei, premiul „Viorel Mihai Ciobanu” al Uniunii Juristilor din Romania pentru monografia Incuviintarea executarii silite, lucrare nominalizata, de asemenea, pentru premiul „Henri Capitant” al Revistei Romane de Drept Privat.

Este speaker in cadrul Conferintei nationale de popriri - 19-20 mai 2023, Bucuresti cu tema Executarea silita prin poprire a titlurilor executorii rezultate din procedura executarii silite directe.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina