Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Daniel Atasiei

Este avocat in Baroul Iasi, specializat in cauze penale, cu o experienta profesionala de 15 ani. Este lector universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, titular al cursului de Procedura penala; este coordonator al Masterului de Criminalistica si sustine cursuri de Tehnici de identificare a comportamentului simulat si Criminalistica la programele de master din cadrul aceleiasi facultati. Este lector la Institutul National de Pregatire Profesionala a Avocatilor, Centrul Teritorial Iasi.

In anul 2007 a obtinut titlul de doctor in drept, specializarea Drept penal, cu tema Infractiuni in domeniul informaticii.

A publicat ca autor si in coautorat mai multe articole si monografii, printre care amintim: Mica Reforma in Justitie. Legea nr. 202/2010 comentata (coautor), 2010; Cooperarea internationala in materia combaterii criminalitatii informatice. Perspective ale organelor judiciare din Romania, 2009;Criminalistica. Suport de curs, 2006; Unele aspecte de ordin criminologic privind infractorul informatic, 2006.

De asemenea face parte din colectivul de autori ai lucrarii Noul cod de procedura penala.Comentariu pe articole (coordonator dl.prof.univ.dr. Nicolae Volonciu), 3 editii - 2014, 2015 si 2017

Actualizat - Octombrie 2017

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina