Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Studii de dreptul proprietatii intelectuale

ISBN/ISSN: 978-606-39-0317-5
Pret de coperta: 59,00 RON
59,00 RON
Disponibilitate: Aceasta carte nu mai este pe stoc si nu mai poate fi comandata

Cartea „Studii de dreptul proprietatii intelectuale” incorporeaza 30 de studii privind diverse teme din domeniul regimului juridic al creatiei intelectuale in Romania, publicate de subsemnatul sau impreuna cu ceilalti coautori in reviste de specialitate, precum „Dreptul”, „Revista romana de dreptul proprietatii intelectuale” si „Pandectele Romane”. Din cate cunoastem, in materia creatiei intelectuale, lucrarea este prima de acest gen din literatura juridica romana.

Consideram ca lucrarea propusa de noi isi releva utilitatea in demersurile doctrinare sau jurisprudentiale din materie, atat prin evidentele ei valente documentare, cat mai ales prin analizele logico-juridice aprofundate referitoare la importante teme privind protectia juridica a creatiei intelectuale. De asemenea, prin numeroasele propuneri de lege ferenda, aceasta poate fi utilizata eficient si in procesul de perfectionare a reglementarilor juridice.

Din motive ce tin mai ales de integritatea studiilor incluse in continutul cartii, acestea sunt fundamentate juridic pe reglementarile in vigoare la data trimiterii lor spre publicare. Evident, aceasta situatie impune din partea cititorului un efort corespunzator de analiza comparata intre unele reglementari aflate acum in vigoare si altele care, intre timp, au fost abrogate.

Detalii tehnice
Data aparitiei04 sept. 2018
Categorie generalaVariae
Numar pagini414
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si
DE ACELASI AUTOR - Teodor Bodoasca
Indisponibila
Tratat de drept procesual civil. Vol. II. Editia a 2-a - Les, Jugastru

Tratat de drept procesual civil. Vol. II. Editia a 2-a

Caile de atac. Dispozitii privind asigurarea unei practici judiciare unitare. Procedurile speciale. Executarea silita. Procesul civil international
199,00 RON
Indisponibila
Studii de dreptul familiei - Bodoasca