Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Studii de dreptul proprietatii intelectuale

ISBN/ISSN: 978-606-39-0317-5
59,00 lei
53,10 lei
Disponibilitate: In stoc

Cartea „Studii de dreptul proprietatii intelectuale” incorporeaza 30 de studii privind diverse teme din domeniul regimului juridic al creatiei intelectuale in Romania, publicate de subsemnatul sau impreuna cu ceilalti coautori in reviste de specialitate, precum „Dreptul”, „Revista romana de dreptul proprietatii intelectuale” si „Pandectele Romane”. Din cate cunoastem, in materia creatiei intelectuale, lucrarea este prima de acest gen din literatura juridica romana.

Consideram ca lucrarea propusa de noi isi releva utilitatea in demersurile doctrinare sau jurisprudentiale din materie, atat prin evidentele ei valente documentare, cat mai ales prin analizele logico-juridice aprofundate referitoare la importante teme privind protectia juridica a creatiei intelectuale. De asemenea, prin numeroasele propuneri de lege ferenda, aceasta poate fi utilizata eficient si in procesul de perfectionare a reglementarilor juridice.

Din motive ce tin mai ales de integritatea studiilor incluse in continutul cartii, acestea sunt fundamentate juridic pe reglementarile in vigoare la data trimiterii lor spre publicare. Evident, aceasta situatie impune din partea cititorului un efort corespunzator de analiza comparata intre unele reglementari aflate acum in vigoare si altele care, intre timp, au fost abrogate.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 04 sep. 2018
Categorie generala Variae
Numar Pagini 414
Format Carte brosata
Din aceeasi Categorie
Indisponibila
Proprietate intelectuala - Dinca, Ros, Speriusi-Vlad

Proprietate intelectuala

Respectarea drepturilor de autor. Proprietatea intelectuala in afaceri. Procesul civil si proprietatea intelectuala. Ilicitul din domeniul proprietatii intelectuale. Tehnologia, internetul si accesul la creatia intelectuala
69,90 lei 62,91 lei

Jurisdictia internationala

Realitati si perspective
42,00 lei 37,80 lei
NOU
Va place Dreptul? -  Lucian Bojin, Raluca Bercea, Diana Botau

Va place Dreptul?

Volum in onoarea profesorului Valentin Constantin
49,90 lei 44,91 lei
NOU
Franciza, Francizarea – ghid practic - Mihaela Mocanu

Franciza, Francizarea – ghid practic

editia a 2-a
49,90 lei 44,91 lei