Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Proprietate intelectuala. Drepturi de autor. Marci. Brevete. Volumul I. Jurisprudenta C.J.U.E. in procedura trimiterilor preliminare

Jurisprudenta C.J.U.E. in procedura trimiterilor preliminare
ISBN/ISSN: 978-606-27-0720-0
Editura: Hamangiu
Pret de coperta: 40,00 RON
28,00 RON
Disponibilitate: IN STOC
Descriere

In Romania, aspectele privind dreptul proprietatii intelectuale s-au bucurat in ultimii ani de un interes din ce in ce mai crescut. Acest fapt se datoreaza, in opinia noastra, atat constientizarii in mediul de afaceri a importantei protejarii drepturilor de proprietate intelectuala, cat evolutiei tehnologiei, in special a mediului on-line, in care diseminarea informatiei se produce mult mai rapid, ridicand probleme complexe cu privire la utilizarea acestor drepturi.

Prezenta culegere de jurisprudenta contine redarea sumarizata a treizeci de hotarari pronuntate de Curtea de Justitie a Uniunii Europene (C.J.U.E.) in anii 2015 si 2016, in domeniul dreptului proprietatii intelectuale, insotita de note explicative privind textele de drept roman prin care au fost transpuse directivele europene in materie. Hotararile reliefeaza interpretarile C.J.U.E cu privire la legislatia europeana in domeniul proprietatii intelectuale si, fiind pronuntate in cadrul procedurii trimiterilor preliminare, au un efect obligatoriu pentru fiecare stat membru, deci, implicit, si pentru Romania. Astfel, lucrarea ajuta la o intelegere mai aprofundata a legislatiei Uniunii Europene in materia proprietatii intelectuale, precum si la interpretarea si aplicarea corecta a dreptului intern care transpune aceasta legislatie.

Detalii tehnice
Data Aparitiei06 dec. 2016
Categorie generalaJurisprudenta
Numar pagini272
Tip copertaCarte brosata
Alti clienti au cumparat si