Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Irina Albusel

Avocat partener in cadrul „Irina Albusel Law Office”, Irina este absolventa a  Facultatii de Drept, Universitatea Paris I Panthéon Sorbonne (2004), cu diploma de licenta si master, precum si licentiata a Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti (2004), completandu-si ulterior studiile cu master in Dreptul Afacerilor in cadrul Facultatii de Drept din Dijon, Universitatea Burgundia (2005) si cursuri postuniversitare de Dreptul Proprietatii  Intelectuale, organizate de Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti in asociere cu Organizatia Mondiala de Proprietate Intelectuala (2005).

A urmat mai multe cursuri de specializare in Dreptul Proprietatii Intelectuale, iar in anul 2016 a urmat cursurile trainingului „Advanced Copyright Law” organizat de Practising Law Institute, New York.

Este avocat, membru al Baroului Bucuresti si consilier in proprietate industrial – sectiunea marci, precum si Trademark and Design Attorney in cadrul Oficiului Uniunii Europene de Proprietate Intelectuala. Activitatea sa consta in redactarea de opinii juridice, asistenta in tranzactii complexe, asistenta juridical referitoare la incheierea, modificarea si structurarea unor diferite tipuri de contracte, efectuarea si coordonarea proceselor de tip due-diligence, asistenta cu privire la restructurari societare, transfer al angajatilor sau alte aspecte complexe de dreptul muncii, precum si reprezentare in instanta in litigii de dreptul proprietatii intelectuale si de drept bancar etc.

A fost speaker in cadrul mai multor conferinte in domeniul dreptului proprietatii intelectuale, precum: Conferinta „20 de ani de la adoptarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe”, cu tema „Protectia juridica a aplicatiilor de telefonie mobila din perspectiva drepturilor de proprietate intelectuala” (2016); Conferinta „Dreptul Proprietatii Intelectuale in industria IT”, cu tema „Protectia si valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala” (2015); Conferinta „Marci private”, cu tema „Mijloace juridice de protectie a brandurilor si ambalajelor impotriva utilizarii de catre terti a unor semne similare” (2013).

Domeniile sale de interes sunt: dreptul proprietatii intelectuale, dreptul financiar- bancar, dreptul comercial si societar, dreptul muncii.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina