Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.
Filtrati dupa atribute
  • Categorie generala
  • An aparitie
Descarca oferta

Bujorel Florea

Este conferentiar univ. dr. la Facultatea de Stiinte Juridice, Politice si Administrative Bucuresti a Universitatii Spiru Haret; avocat in Baroul Bucuresti din anul 2010.
Anterior, a detinut functiile de: magistrat-asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie (2005-2010); consilier juridic principal, sef sectie procese Directia Juridica a Ministerului Apararii Nationale. S-a dedicat carierei universitare inca din anul 1995, ocupand, pe rand, pozitiile de asistent, lector si conferentiar universitar.

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 1986 si Academia Militara in anul 1989. A urmat apoi cursurile mai multor programe post-universitare, nationale si internationale. Doctor in drept  din anul 2006 (Institutul de Cercetari Juridice Academician Andrei Radulescu al Academiei Romane).

A publicat numeroase studii si articole publicate in reviste de specialitate. Printre ultimele lucrari publicate, amintim: Reflectii despre plagiat, 2018, Application of the rules relatin to the mandate with representation in the case of the commission contract (I), Conferinta internationala Eficienta normelor juridice, ed. a 7-a, "Democratie prin norme de drept civil, norme de drept penal si justitie", 17-19 mai 2018; The applicability in the case of the commission contract of the rules related to the mandate with representation (II), Conferinta internationala „100 de ani de Romanie unita in context international”, 17 – 18 mai  2018; Mercenary regulation – necessary objective for national and international security, in Strategic changes in security and international relations, vol. 2, aprilie 2016; Varietati ale contractului de vanzare, 2016; Infractiuni contra drepturilor de creatie intelectuala, 2016; Contractul de donatie in noul Cod civil, 2014; Consideratii asupra duratei, transmiterii si incetarii drepturilor nascute din topografiile produselor semiconductoare, in Revista Romana de Dreptul Proprietatii Intelectuale, 2013; Dictionar de dreptul proprietatii intelectuale, 2012; Drept civil. Drepturile reale principale, 2011; Dreptul proprietatii intelectuale, 2011; Protectia juridica a modelelor de utilitate, 2009. Printre ultimele articole publicate se numara: Impreviziunea si incidenta acesteia asupra contractului de cesiune a unei opere literare, artistice sau stiintifice, in Revista Romana de Dreptul Proprietatii Intelectuale nr. 3/2012; Contractul de inchiriere a unei opere literare, artistice sau stiintifice din perspectiva Codului civil actual, in Revista Romana de Dreptul Proprietatii Intelectuale nr. 2/2012; Procedurile interne si europene de eliberarea a certificatelor de modele de utilitate, in Dreptul nr. 5/2011; Consideratii privind durata, transmiterea si stingerea drepturilor nascute din modelele de utilitate – limba engleza (prim autor, in coautorat cu av. George-Mihai Florea), in Revista Romana de Dreptul Proprietatii Intelectuale nr. 2/2010.

actualizat martie 2019

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina